Harta interactiva cu sectiile de votare din strainătate pentru alegerile parlamentare 2016

Pentru cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta în afara tarii MAE a realizat o harta interactiva cu sectiile de votare din strainatate pentru alegerile parlamentare 2016.

Alegătorii români din străinătate vor avea la dispoziţie, pentru scrutinul din 11 decembrie, 417 secţii de votare, cu 111 mai multe decât la alegerile parlamentare din 2012 şi cu 123 mai multe decât la alegerile prezidenţiale din 2014.

Activităţile de pregătire şi organizare a procesului de votare în străinătate sunt asigurate de către Biroul electoral de circumscripţie 43 pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării, după cum anunță MAE.

Informații suplimentare privind votul în străinătate sunt disponibile pe pagina de web a Ministerului Afacerilor Externe, la secţiunea dedicată alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, precum și pe site-urile misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României.

alegeri diaspora 2016, alegeri parlamentare 2016, parlamentar roman, pe cine aleg senator in diaspora, vot diaspora, vot diaspora 2016, viorel badea, senator diaspora

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!