Senatorul Viorel Badea reacționează la atacurile guvernării PSD la adresa românilor din Diaspora

marți, noiembrie 27th, 2018 @ 12:30PM

Senatorul Viorel Badea, președintele #PNL Diaspora:

❗După ce ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a venit cu propunerea absurdă ca românii să aibă permise de muncă, astfel încât să nu poată lucra mai mult de cinci ani într-o țară europeană, ceea ce reprezinta o încălcare gravă a principiului care a stat și continuă să stea la baza edificiului democratic al Europei : libertatea de mișcare, a venit rândul altui ministru din guvernul PSD-ALDE să obstrucționeaze dreptul românilor la muncă în străinătate.

❗La câteva ore după anunțul lui Teodorovici, Sorina Pintea, ministrul sănătății, vrea să îi oblige pe medicii rezidenţi să rămână în ţară. Doamna ministru nu are curiozitatea firească să se întrebe care sunt cauzele pentru care medicii rezidenți părăsesc țara și, pe cale de consecință, care ar fi soluțiile pentru stoparea acestei emigrații a medicilor. Pentru doamna Pintea este mai simplu să între cu bisturiul în libertățile fundamentale ale cetățenilor români de pretutindeni.

❗Atacurile acestui guvern nociv la adresa românilor, oriunde s-ar afla aceștia, încep să devină politică națională. Cuvintele domnei Viorica Vasilica Dăncilă, premierul rușinii în an Centenar: ”putem spune, pe scurt, că reducem democrația”, se concretizează nu numai în ceea ce privește atacul la adresa justiției, ci și prin agresiune constantă față de românii din diaspora. După un 10 august negru, în care am fost martorii violenței guvernului socialist față de românii din afara tarii, acum suntem martorii agresării acestora printr-o atitudine politică fundamental opusă principiilor europene și democratice.

❗Acest guvern trebuie demis ! Moțiunea de cenzură pe care o va depune opoziția până la sfârșitul anului, reprezintă șansa parlamentarilor din arcul puterii să își recapete demnitatea și să salveze, pe ultima sută de metri, democrația.”

Posted by
Categories: Stiri

No comments yet. Be the first!
Leave a Reply

On The Campaign Trail

Check the dates and see when we're in your town!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!