Continuarea proiectului #UnirePrinEducatie

vineri, iunie 8th, 2018 @ 3:58PM

Cu prilejul sfârșitului anului școlar, senatorul Viorel Badea, președintele Comisiei românilor de pretutindeni, a acordat diplome de merit și premii celor mai buni elevi din cadrul a două licee basarabene, Liceul Teoretic Republican Ion Creangă din Bălți și Liceul Teoretic Ion Creangă din Chișinău.

Astfel, în premieră, din inițiativa domnului Viorel Badea, la Liceul Teoretic Republican Ion Creangă din Bălți, s-a desfășurat concursul intelectual de istorie cu genericul ”Sunt suflet din sufletul neamului meu”. La concurs s-a înscris cel mai bun elev al fiecărei clase, pentru a demonstra cunoștințe și competențe de analiză și sinteză a datelor din istoria românilor.

La Liceul Teoretic Ion Creangă din Chișinău au fost premiați cei elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură, precum și elevii cei mai implicați civic.

”Sfârsitul anului școlar 2017-2018 mi-a prilejuit onoarea de a acorda diplome de merit și premii unora dintre cei mai merituoși elevi de la Liceul Teoretic Republican Ion Creangă din Bălți și de la Liceul Teoretic Ion Creangă din Chișinău. Mulțumesc din suflet pentru implicare directorilor celor 2 instituții de învățământ din Basarabia, doamnei Lia Pascari și domnului Corneliu Solomon.”, a declarat senatorul român.

 

Posted by
Categories: Comunicate de Presa
Tags: , ,

No comments yet. Be the first!
Leave a Reply

On The Campaign Trail

Check the dates and see when we're in your town!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!