Întrevederea delegației PNL cu Ministrul Justiţiei din Irlanda – David Stanton, ministru cu responsabilităţi speciale pentru egalitate, imigrare şi integrare

vineri, februarie 23rd, 2018 @ 10:55AM

Preşedintele PNL Ludovic Orban s-a întâlnit în cadrul unei vizite oficiale la Dublin, cu Ministrul Justiţiei din Irlanda – David Stanton, ministru cu responsabilităţi speciale pentru egalitate, imigrare şi integrare.

În cadrul discuțiilor, ministrul irlandez a apreciat faptul că românii din Irlanda reprezintă o comunitate bine închegată, cu o contribuție importantă la viața socială și economică a Irlandei şi a subliniat faptul că este necesar ca această comunitate să devină mai activă şi în viaţa politică a Irlandei.

Dl Ludovic Orban a subliniat faptul ca este esenţial ca cei peste 70.000 de români rezidenţi în Irlanda să fie susţinuţi de România pentru a deveni o voce comună şi puternică în statul gazdă.

Preşedintele PNL, dl Ludovic Orban i-a adresat invitaţia ministrului irlandez de a efectua o vizită oficială în România, în cursul acestui an.

Din delegaţia liberală au mai făcut parte Deputatul Ben-Oni Ardelean – Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, senatorul Viorel Badea – Preşedintele PNL Diaspora şi Preşedintele Comisiei românilor de pretutindeni din Senat, deputatul Robert Sighiartău – Secretar General al PNL, Prof. Vlad Nistor – Vicepreşedinte PNL, precum şi Toader Ciuta – Preşedintele PNL Diaspora Irlanda.

Posted by
Categories: Comunicate de Presa

No comments yet. Be the first!
Leave a Reply

On The Campaign Trail

Check the dates and see when we're in your town!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!